RPM LOOP EN TRI TEAM

TeamwearXperts running teamwear bestaat uit de hoofdgroepen triathlon en running. De kleding is van een hoog niveau en altijd toegespitst op de allerlaatste eisen voor de wedstrijdsport. RPM volgt ontwikkelingen op de voet.

 De mogelijkheden zijn:

Run 60
Run 90
Tri 90
Tri 110


Kwaliteit voor top-prestaties

Sportief goed presteren kun je alleen maar als het tussen je oren goed zit. Je kleding maakt hier een zeer wezenlijk onderdeel van uit. Doordat RPM-Cycling ontzettend kritisch is, garanderen zij een constante kwaliteit running teamwear. De pasvorm is optimaal gesneden, met een minimum aan naden. De naden zijn met een multinaald stikwerk gefabriceerd, waardoor er geen irritaties kunnen ontstaan.

Voor de materialen valt de keus altijd op eersteklas stoffen en wordt hier geen concessie gedaan. Jij als sporter bent immers gebaat bij het beste. Uiteindelijk komt dit tot uiting bij de pasvorm en het draagcomfort. Daarnaast is de bedrukking hierdoor van de hoogste kwaliteit, zodat zelfs de kleinste logo’s of teksten altijd scherp en goed leesbaar zijn.

Offerte loop teamkleding
Offerte nekwarmers


Mits de materialen conform de wasvoorschriften behandeld worden koop je een pakket kleding voor een lange periode en zal de kleurvastheid je verbazen. Zelfs na langere tijd ben jij nog steeds een goede ambassadeur voor je club of sponsors.

 
E-mailen
Bellen
Instagram