RPM FIETS TEAMKLEDING

Ontwerp nu je eigen fiets teamkleding voor jouw vriendenteam of vereniging. TeamwearXperts cycling teamwear kent 3 hoofdgroepen Linea 60, Linea 90 en Linea 110. Daarnaast een collectie functionele accessoires, custom buffjes en custom sokken. Als je wilt, ontwerpen we ze direct mee. De RPM teamkleding is van een professioneel niveau en altijd wordt er met een kritische blik gekeken naar de ontwikkelingen in de wedstrijdsport. Onze producent RPM heeft de 110 lijn als top-uitrusting voor de meest veeleisende wielrenner.

RPM de 3 lijnen

Linea 60 voor beginners
Linea 90 voor de aktieven
Linea 110 voor de profs
Kleding accessoires
De RPM zemen


Sportief goed presteren kun je alleen maar als het tussen je oren goed zit. Je kleding maakt hier een zeer wezenlijk onderdeel van uit. Doordat
RPM ontzettend kritisch is, garanderen zij een constante kwaliteit. De pasvorm is optimaal, met een minimum aan naden. De RPM stiknaden zijn met een multinaald stikwerk gefabriceerd, waardoor er geen irritaties zullen ontstaan.

Offerte fiets teamkleding

Geen discussie over de materialen. Die moeten altijd eersteklas zijn! Of je nu kiest uit onze basislijn 60, onze mediumlijn 90- of de toplijn 110, het beste voor jou als biker is niet goed genoeg. De pasvorm en het draagcomfort daar gaat het om. De bedrukking is van de hoogste kwaliteit, zodat zelfs de kleinste logo’s of teksten altijd scherp en goed leesbaar zijn.

Maatverloop

Bij het maken van een ontwerp dienen we altijd rekening te houden met het maatverloop van maat XS naar maat XXXL. Je kunt je voorstellen, dat als je bij een kleine maat dicht bij de rand een tekst of logo zet, het bij een grote maat op een visueel andere positie lijkt te staan. Geen nood! Wij helpen je daarbij. Onderstaand plaatje laat het perfect zien wat we bedoelen. Let hierbij op de Italiaanse vlag.

maatverloop-ontwerp
maatverloop-ontwerp

Wasvoorschriften

Onderhoudstips


Een customised nekwarmer erbij?

Een buff bedrukken doet RPM eveneens, net zoals dat zij speciaal voor jou digital geprinte sokken kunnen ontwerpen en produceren. Je kunt ze meteen met je teamkleding mee bestellen of je laat ze op een later moment produceren. Alles in stijl en afgestemd!

Custom Buff bandana


Een custom CamelBak drinkfles erbij?

Van Rossum Trading kan jou of je bedrijf eveneens voorzien van customisesd CamelBak drinkflessen. Daar hebben we een speciale website voor met alle informatie. Heb je interesse, dan kijk je via de volgende knop wat we allemaal voor je kunnen betekenen hierin. Je kan daar met het formulier snel een offerte-aanvraag doen, die snel voor je uitgewerkt zal worden.

Custom CamelBak flessen
 
E-mailen
Bellen
Instagram