TWEX BEDRUKTE NEKWARMER 


TWEX is een eigen merk, wat wij in 2016 in het leven hebben geroepen. TWEX is een samenvoeging van een aantal letters uit TEAMWEARXPERTS. We zijn in 2016 begonnen met de selectie van een Verre Oosten leverancier. Dat heeft nogal wat tijd gekost, omdat wij erg kritisch waren bij het vinden van een goede en betrouwbare leverancier. Uiteindelijk hebben we die na vele testen kunnen selecteren. Kwaliteit die wij nastreven bij de bedrukte nekwarmers die wij aan je willen leveren. Kwaliteit in materiaal en bedrukking waarbij de bedrukte sjaal na langer gebruik en meerdere wassingen er nog steeds goed uit ziet. Duurzaamheid dus en geen give-away die maar beperkte tijd mee gaat. Dat is goedkoper, maar niet wat wij willen. Daarnaast een leverancier waar we 100% op kunnen vertrouwen. Afspraken die we maken qua levertijd worden perfect opgevolgd. TWEX zag daarmee het levenslicht. We zijn er trots op, dat al die tijd nog geen klachten ontvangen zijn over onze leveringen. TeamwearXperts streeft bij elke order naar een tevreden en blije klant. We zien je namelijk graag weer terug.


De TWEX nekwarmers zijn gemaakt van naadloos microvezel materiaal met een afmeting van grofweg 50x25 cm (LxB). Deze wordt rondom bedrukt in het design wat jij voor ogen hebt. De uiteinden worden net als bij BUFF® en RPM recht afgesneden maar niet omgestikt. Het levert je een commercieel voordeel op bij een aantal vanaf 50 stuks. In het geval dat er voor een evenement of een campagne een eigen design nekwarmer gewenst wordt en het budget niet groot is, dan is een aanvraag van TWEX absoluut interessant voor je. Lage aantallen voeren normaliter tot hoge prijzen, maar met TWEX speelt dit probleem veel minder. Tegen een aantrekkelijk tarief kunnen wij je altijd helpen. Is het aantal lager dan 50 stuks, dan maken we eigenlijk standaard gebruik van RPM als producent. De RPM nekwarmer kan al vanaf 25 stuks worden geproduceerd.

Sinds de Covid-19 een feit is, zijn verzendkosten aanmerkelijk gestegen. Alle verzendingen gaan via Fedex. Dat gaat supersnel, maar is zeker niet goedkoop. Sterker, het vormt een behoorlijk deel van de kosten. Om die reden hebben we het minimum op 50 stuks bepaald.

TWEX staffelaantallen: 50 - 100 - 150 - 200 - 300 - 500 - 800 - 1000 - 1500 - 2000 - 3000 - 5000

Hoe zit het met de TWEX kleuren?

TWEX nekwarmers worden fullcolor gemaakt. Er zijn nauwelijks beperkingen. Wil je met fotowerk en dus meestal met veel kleuren werken, dan kan dat. Wat TWEX niet doet is fluo kleuren leveren, omdat de fabrikant van mening is dat dit ecologisch minder verantwoordt is. Geef ons in alle gevallen bij opstart de pantonenummers door en zorg voor vectorbestanden van de logo's, zoals .ai; .eps of .pdf. We kunnen niet werken met .jpg of .bmp bestanden, omdat we dan de kwaliteit van de bedrukking niet kunnen garanderen. Je drukker kan je meestal wel helpen met de juiste bestanden! Twijfel je, vraag het ons even. Kijk dan even op de contactpagina, hoe je ons bereikt.

We kunnen erg snel schakelen met TWEX. Op het moment dat we starten heb je meestal na 1 dag al 1 of meerdere voorstellen op de e-mail. Die beoordeel je, je vraagt eventueel om aanpassing of keurt het direct schriftelijk goed als je het mooi vindt. Daarna is het meestal een kwestie van 2 weken, voor dat we de bedrukte nekwarmers aan je uitleveren. Zodra bij ons, als het voor 16:00 uur is, controleren we de zending en sturen het op dezelfde dag nog aan je door. Dat gaat standaard via PostNL, waar je automatisch een track- en trace code van ontvangt, zodat je de zending altijd kunt volgen.

Wat indien er een deadline is?

Bij je aanvraag wordt door ons al gecheckt of dat de levertijd haalbaar is. Daarna ontvang je direct onze prijs en als jij het interessant vindt, gaan we direct met het artwork aan de slag. Van belang is eigenlijk altijd dat je vooraf weet wat je wilt. Communiceer dat duidelijk aan ons, zodat we geen onnodige tijd verliezen. Tijd is het belangrijkste aspect, wanneer er een deadline is voor levering. We kunnen daar niet genoeg op hameren. Dat geldt ook voor de controle van artwork, de goedkeuring van artwork en de opdracht verstrekking. TeamwearXperts is gewend om snel te schakelen, maar kan dat alleen met jou samen. Met de juiste discipline komen we tot de mooiste resultaten.

Nog geen opdracht toch artwork?

Dat kan natuurlijk gerealiseerd worden, maar er is een maar! De maar is dat een graficus geld kost. We spreken met je af, dat wanneer we onverhoopt geen bestelling van je ontvangen, we een artworkfee factureren. Die wordt bij de start van een artwork aan je bekend gemaakt en dient betaald te worden. Deze fee komt te vervallen, wanneer we alsnog een bestelling van je ontvangen. Heb je al betaald, dan wordt het op de factuur van de order in mindering gebracht. Eerlijk duurt het langst. In dat geval betaal je dus uiteindelijk niets voor het artwork en kun je het beschouwen als service van TeamwearXperts.

We werken met pantone (pms) kleurnummers. Die staan vermeld op elk ontwerp. Op je pc scherm kunnen de kleuren anders over komen. Stoor je daar niet aan. De kleurnummers zijn altijd leidend. Houdt er wel rekening mee, dat elk materiaal anders kleurt. Er kan dus sprake zijn van een geringe afwijking t.b.v. bijvoorbeeld teamkleding, hoewel dat minimaal is.

Het ontwerp dient altijd per e-mail schriftelijk akkoord bevestigd worden. Dat kan niet telefonisch, omdat wij een formele bevestiging van je willen, zodat we in ons beider belang geen vervelende discussies krijgen. Niemand schiet daar wat mee op. Ontwerp akkoord? Bevestig meteen, zodat er geen tijd verloren gaat.

Blijft het ontwerp beschikbaar?

Ja hoor, wij en de fabrikant houden het in het archief. Zo is het altijd voor nabestellingen beschikbaar en kunnen we bij een nieuwe opdracht direct starten met de productie. Mocht er een detail veranderd moeten worden, dan kan dat altijd nog. Geef duidelijk aan wat je anders zou willen.

Velen gingen je al voor en we kunnen vaststellen, dat we het goed hebben gedaan. Klachten kennen we niet en dat is precies onze bedoeling. Ondanks een budgettair vriendelijke oplossing, toch staan voor kwaliteit en degelijkheid. Ben jij de volgende waar we voor mogen starten? 
E-mailen
Bellen
Instagram