RPM BEDRUKTE NEKWARMERS EN MONDKAPJES

TeamwearXperts heeft natuurlijk meer ijzers in het vuur, dan uitsluitend de productie van teamwear. TeamwearXperts is expert in het ontwerpen en produceren van eigen ontwerp bedrukte nekwarmers.

Het produceren van bedrukte nekwarmers en mondkapjes ligt natuurlijk in het verlengde. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we breed reageren op de aanvragen van onze klanten. Customised producten leveren wij al sinds het jaar 2000.

Bedrukte nekwarmers

We voeren hiervoor momenteel 3 merken te weten BUFF®, RPM en TWEX. Voor BUFF® hebben we onze website Nekwarmermakers, waar alle details uitvoerig belicht worden. Bedrukte BUFF® sjaals kunnen geproduceerd worden vanaf 100 stuks. Een lager aantal is helaas niet mogelijk, omdat BUFF® Spanje lagere aantallen niet oppakt vanaf 01-04-2021.

Gelukkig biedt TeamwearXperts een passende oplossing met RPM en TWEX. In beide gevallen gaat het om naadloos microfiber nekwarmers, die 100% volgens klant ontwerp bedrukt kunnen worden. We kunnen al een bedrukte nekwarmer project voor je opstarten vanaf 25 stuks. De levertijden met beide merken zijn kort.

Wanneer er een korte levertijd gewenst wordt, vraag ons dan direct bij de offerte aanvraag of die datum haalbaar is. Zo weet je van meet af aan of je plannen te realiseren zijn. We kunnen je gerust stellen, in 99% van de gevallen kunnen wij kort op de bal zitten en jouw idee vertalen naar een bedrukte RPM sjaal of customised TWEX nekwarmer. Het einde van het jaar is altijd een drukke periode, dus is het raadzaam om tijdig bij ons aan te vragen. 

naar Buff
naar RPM
naar Twex

Bedrukte mondkapjes

In de nare Covid-19 tijd, waar we allemaal mee te maken hebben, worden mondkapjes door het RIVM geadviseerd als bescherming tegen de verspreiding van het virus. Via onze webshop 515shop bieden wij meerdere merken mondkapjes aan. Als TeamwearXperts hebben we de mogelijkheid om samen met RPM bedrukte mondkapjes aan te bieden met jouw design. Zo kun je als bedrijf of instelling je eigen huisstijl doorvoeren in de mondkapjes. Op de pagina RPM Mondkapjes lees je er alles over.

naar mondkap 
E-mailen
Bellen
Instagram