RPM INSPIRATIONAL TEAMWEAR


In het jaar 2000 begaf van Rossum Trading BV zich in de wereld van de gepersonaliseerde teamkleding. Door onze importeurschappen van dat moment, bezochten we jaarlijks meerdere vakbeurzen en kwamen zo in contact voor een BeNeLux agentschap voor teamkleding. Voor de custom teamwear werd de handelsnaam TeamwearXperts toegevoegd. In de jaren daarna kwam RPM Sartoria Sportiva op ons pad. De mogelijkheden verruimden hierdoor enorm en de productie volgde de wensen van de sporters op de voet.

RPM is gevestigd in Montebelluna, in de Noord-Italiaanse provincie Treviso. Vrijwel alles wordt in eigen huis geproduceerd. Sommige producten of accesoires worden in de directe omgeving geproduceerd. Alles echter altijd Made in Italy! Hier zie je een korte bedrijfsfilm.

Stuur een e-mail

Onze fabrikant, RPM beschikt over een deskundig team van designers. Samen komen we tot de mooiste designs. Voor de teamwear of in gewoon Nederlands teamkleding, volgen zij altijd de laatste ontwikkelingen in de markt. RPM is in staat om binnen enkele weken jouw eigen teamkleding bij je op de mat te hebben.

 RPM LEVERT:
 
E-mailen
Bellen
Instagram